Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Maaltijdverpakkingen

CPET en PP maaltijdverpakkingen? Bestel snel en voordelig! 

Het uitgebreide assortiment maaltijdschalen vormt een uitstekende basis voor zowel koude als warme gerechten. De veelzijdige CPET en PP schalen bieden maaltijdservices, detailhandel en grootkeukens optimaal logistiek maatwerk! Ideaal voor het snel verwerken en uitserveren van maaltijden. De beste kwaliteit en bij TopsealDirect altijd scherp geprijsd!


Handzaam en stevig!

Onze CPET en PP maaltijdbakken zijn licht in gewicht, vormvast, goed stapelbaar en bijzonder makkelijk in het gebruik. Dé ideale verpakking voor onder meer ziekenhuizen, instellingen, cateraars, fastfoodbedrijven en andere horecagelegenheden. Naast 1-vaks uitvoeringen in diverse hoogtes zijn er ook 2- en 3-vaks versies leverbaar. De schalen kunnen uitstekend worden geseald en/of voorzien van een deksel. 


Optimale bescherming

CPET maaltijdschalen combineren uitstekende sealeigenschappen met een mooie glossy afwerking. CPET trays zijn ovenbestendig, dus geschikt voor gebruik tussen -40ºC tot +220ºC. Leverbaar met bijbehorende PET deksels (2 hoogtes) voor het afsluiten van de trays tijdens het transport. 

Ons complete assortiment PP Maaltijd- en Gastroschalen vormen een goede basis voor vele toepassingen. Uitstekend te sealen met onze multi purpose en peelable Topsealfolie en snel en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Leverbaar met bijpassend, transparant (PP) deksel. De inhoud wordt hierdoor hygiënisch afgesloten. Zo kun je de maaltijden niet alleen eenvoudig meenemen en blijft de inhoud ook langer op temperatuur.Meer informatie? Klik op de PP of CPET tray van jouw keuze! 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd