Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Topsealmachines & Trolley

Eenvoudig en doeltreffend maaltijdbakken en overige schalen sealen?

In het assortiment van TopsealDirect vind je vier verschillende topsealmachines voor groot- of kleinverbruik. Je hebt keuze uit een handmatige of grotendeels automatische machine. Met hittebestendige folie sluit je de maaltijdbakken perfect af!


Kies de sealmachine van jouw keuze!

De handsealmachines T290´Standaard´ en de T325 ´Standaard Plus´ zijn dé oplossing om schalen optimaal te sealen. Bijkomend voordeel van de ´Plus´ is dat deze machine ook grotere schalen kan sealen (tot formaat 1/2 gastronorm). De topsealmachine 'DeLuxe' is ons aantrekkelijke topmodel. Deze uiterst slimme machine heeft een automatische foliedoorvoer en een uitstekend leesbaar touch-screen. De mallen kunnen eenvoudig en snel worden verwisseld. 


Handsealmachine ‘Economy’

De hardloper! De compacte sealmachine T190 ‘Economy’. Een kleine krachtpatser met ijzersterke eigenschappen. De ‘Economy’ heeft een uniek sluitmechanisme, lichte bediening, elektronische temperatuurregeling en een hoge sluitdruk. De machine is sterker dan alle andere sealmachines in zijn prijsklasse. Nederlands fabricaat!

JOUW GARANTIE: DE BESTE KWALITEIT EN PRIJS!


Bij TopsealDirect weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Wanneer je onze schalensluitmachines elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvang je van ons direct het prijsverschil retour. En voor alles machines geldt: 2 jaar garantie + 24/7 servicelijn. 


Meer details? 

Klik op de product flyer van jouw keuze of op één van de product afbeeldingen.

T190 - Economy.pdf
T290 - Standard.pdf
T325 - Standard Plus.pdf

T240 - DeLuxe.pdfEen moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd